Nederlandse zanger Hans de Booij naar Amstelveen

Het evenement vindt plaats van 11 februari 2022 t/m 12 februari 2022

 Nederlandse zanger Hans de Booij naar Amstelveen

Amstelveen - Op vrijdag 11 februari 2022 komt de Nederlandse zanger Hans de Booij naar Poppodium P60. De Booij beklom in de jaren ’80 de hitparades met zijn debuutalbum ‘Hans de Booij’. Met de hits ‘Een vrouw zoals jij’, ‘Thuis ben’ en vooral het kwikzilveren ‘Annabel’, genoot hij de status van een heus popidool.

Hans de Booij
De jaren 80 waren de gloriedagen van de Nederlandstalige pop. De dagen van bands als Doe Maar, Toontje Lager, Frank Boeijen, Het Goede Doel, De Dijk en natuurlijk Hans de Booij zelf. Met zijn debuutalbum ‘Hans de Booij’ stond hij 65 weken in de LP Top 100 en met de hits ‘Een vrouw zoals jij’, ‘Thuis ben’ en vooral het kwikzilveren ‘Annabel’, genoot hij de status van een heus popidool. De muziek van Hans is tot op de dag van vandaag niet weg te denken van de vaderlandse radio.

Nieuw werk
Op deze avond speelt hij ook nieuw werk. In november van 2020 bracht Hans de Booij zijn nieuwste plaat ‘Hoe had ik het anders moeten doen?’ uit. Volgens de zanger geen comeback! ,Ik ben nooit gestopt met muziek maken. Ik zing zolang ik lucht heb.”

Kaarten voor de show kosten €21 (incl. servicekosten) en zijn beschikbaar via: www.p60.nl/11-02-2022/hans-de-booij