Na alle examenstress stoom afblazen in Poppodium Duycker.

Het evenement vindt plaats op 23 juni 2018

Op zaterdag 23 juni, nu de druk van de ketel is na de langverwachte examenuitslagen, kunnen de jongeren uit Haarlemmermeer éindelijk stoom afblazen. Vlak voor de welverdiende zomervakantie klinken er in Poppodium Duycker de dikste beats in Hoofddorp.  Met grote namen uit de urban/hiphop scene zoals dé producer van het moment Esko en hiphop queen Latifah, combineert Poppodium Duycker deze avond twee nieuwe events; Lady Lines en L!T (15+).
 
Lady Lines
Lady Lines is een nieuw event dat vrouwelijk talent uit de urban scene in de schijnwerpers zet. Nog te vaak staan vooral mannen binnen dit genre op de voorgrond. Noa Bruggeman, één van de jonge gastprogrammeurs binnen Duycker wil daar graag verandering in zien. “Als gastprogrammeur bij Duycker heb ik geleerd wat programmeren inhoudt, een super vette ervaring”.
 
Eén van de artiesten die Noa heeft geboekt is Latifah. Deze diva runt momenteel de hitlijsten met hits als ‘On my way’ en ‘Avec Me’. Latifah is een Nederlandse artiest uit Amsterdam Zuidoost. Momenteel één van de weinige dames die zich met gemak kan meten met haar populaire mannelijke collega’s. Daarnaast betreedt nieuwkomer Ella John die avond het podium. De twintigjarige Ella, geboren in de Bijlmer, blijkt al op jonge leeftijd een waar talent. Ze groeide op in een muzikale familie en beïnvloed door Reggae, Gospel, Rap en R&B schrijft zij al op jonge leeftijd haar eigen rapteksten.
 
L!T (15+)
Samen met de mannen van Geschikt presenteert Duycker later op dezelfde avond een ander nieuw feest; L!T.  Dit examenfeest met DJ's en artiesten zoals o.a Esko, Akira en Kroxxx wordt het feest dat bij Lady Lines begint nog doorgezet tot in de late uurtjes.
Dit jaar verscheen Esko’s eigen album Beats By Esko, met bijdragen van o.a. Ronnie Flex, MocroManiac, Adje, Sevn Alias en vele anderen. Bovendien riep FunX hem uit tot Beste Producer in het afgelopen jaar. Een producer en DJ met rapskills is schaars in Nederland. Esko is zo’n uitzonderlijke artiest die met zijn unieke mix een prominente plek heeft bemachtigd in de Nederlandse urban scene. 
LADY LINES | AANV: 20:00 | VVK: €10,- | www.duycker.nl
L!T | AANV: 21:00 | VVK €12,07| www.duycker.nl
COMBITICKETS | €15,- | www.duycker.nl