Maiden UniteD tovert P60 om in één grote Iron Maiden show

Het evenement vindt plaats op 01 maart 2019

 
AMSTELVEEN - Vrijdag 1 maart kan iedereen weer bij P60 terecht voor de beste Iron Maiden songs, maar dan net iets anders. Dit keer wordt het podium gevuld met Maiden UniteD! Met succesvolle studioalbums en live shows door Europa presenteert Maiden UniteD klassieke Iron Maiden-liedjes in een opnieuw verbeelde vorm.
 
Maiden UniteD is een tribute band van Iron Maiden, maar dan geheel akoestisch en opgericht door verschillende (bekende) muzikanten. In 2006 vroeg de Nederlandse Iron Maiden fanclub Joey Bruers om een speciale show te doen; iets anders dan de reguliere tribute of coverband. Met muzikanten van verschillende bands voerde hij een set akoestische Maiden-liedjes uit. De reacties van de menigte waren overweldigend.
 
 

Het idee dat het een show werd, werd toen een project. Een project om allerlei soorten muzikanten en fans over de hele wereld samen te brengen om de muziek te vieren. Akoestische herschikkingen die de nummers transformeren in iets dat Iron Maiden-fans nooit zouden hebben gedaan. Nu jaren later is de tribute band nog steeds actief en staan zij garant voor een spectaculaire show.
 
Vrijdag 1 maart // zaal open 20:00 // aanvang 21:00 // vvk €15 // zaal €17,50
 
Meer informatie: https://p60.nl/agenda/2237
Tickets: https://www.ticketmaster.nl/event/228557?brand=nl_p60