LIJST 8 KERNEN PRESENTEERT KANDIDATENLIJST

Vorige week is de nieuwe kandidatenlijst van Lijst 8 Kernen vastgesteld. De lokale partij zal deze verkiezingen met 7 kandidaten meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen aankomende 21 maart. Joris kneppers is tot lijsttrekker benoemd.
 

Afgelopen vrijdag zijn in een openbare zitting van de Kiescommissie in De Ronde Venen de kandidatenlijsten officieel vastgesteld en bekend gemaakt. 
Als lijsttrekker is Joris Kneppers benoemd, al langer bekend in de lokale politiek. 
Het initiatief van Lijst 8 Kernen stamt mede uit zijn betrokkenheid voor de lokale omgeving, die al vroeg ontstond bij onder andere het Jongerenwerk. 
Op nummer twee vinden we Annemieke Groen-Guldemond, een nieuw gezicht, die vanwege haar sociale achtergrond zich vooral zal richten op het groen en de directe leefomgeving.
Ook op nummer drie vinden we een nieuw gezicht, Michael Klijn, ondernemer in de sportbranche. De ruime ervaring die hij heeft opgedaan in de sport- en gezondheidsbranche, maakt hem de perfecte kandidaat voor de onderwerpen Sport, Bewegen en hij heeft daarnaast veel feeling met cultuur en cultuurhistorie. 
Als vierde kandidaat vinden we Leonie Minnee, huidig fractievoorzitter met een brede kennis van het Sociaal Domein. 
Jongerenwerker Noël Lutjes is de vijfde kandidaat, ook een nieuw gezicht in de lokale politiek. Noël geeft aan enorm blij te zijn dat hij de kans krijgt om voor Lijst 8 Kernen de koppeling te zijn naar de jongeren in De Ronde Venen.