Lentespelen in Winkelcentrum Zijdelwaard AFGELAST

Het evenement vindt plaats op 11 april 2020

UITHOORN - Na het succes van de Halloween Speurtocht is het nu tijd voor de Lentespelen in het winkelcentrum Zijdelwaard. Kinderen kunnen op zaterdag 11 april tussen 13.00 uur en 16.00 uur een spelletjesparcours afleggen in een gezellig lente-, tropisch en paasthema.Van paaseieren zoeken tot de nieuwe recordhouder hoola hoopen worden en van mini bowlen tot op de foto gaan met de leukste tropische attributen. Natuurlijk kan Pasen niet gevierd worden zonder het traditionele paaseieren zoeken.

Alles wordt uit de kast getrokken om kinderen een gezellige middag te bezorgen. In het winkelcentrum voor de ingang van de Jumbo kan er een spelletjeskaart worden opgehaald. Bij het inleveren van de kaart krijgen de kinderen een leuk prijsje. Kinderen worden aangemoedigd om op hun paasbest, meest tropisch of juist lenteachtigst verkleed te komen. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Winkelcentrum Zijdelwaard heeft OM Concepts gevraagd een gezellig familie evenement te organiseren rondom Pasen. OM Concepts is een evenementbureau uit de Kwakel welke mede onder de vlag “200 jaar gemeente Uithoorn” dit evenement heeft bedacht en organiseert.