Legmeervogels mogelijk dinsdag inhalen

Zowel Buitenveldert als Legmeervogels hadden zich goed voorbereid op de wedstrijd vandaag, want voor Buitenveldert is er nog wat te halen.

Trainer Jack Honsbeek had daarom een gretig Buitenveldert verwacht. Maar het kwam er niet uit, want door een wolkbreuk met heel veel regen ging de wedstrijd niet door. Het hoofdveld in Uithoorn was niet te bespelen.

 

Bij Rick FM zei Honsbeek dat hij nog de bijvelden heeft bekeken, maar die stonden bol. De wedstrijd moet dus worden ingehaald. De KNVB bepaalt wanneer, maar er is volgens Honsbeek niet veel tijd.

Dinsdagavond
Honsbeek denkt daarom dat het komende dinsdagavond gaat worden. "Die wedstrijd is voor Buitenveldert nog heel belangrijk."

Maar de nacompetitie staat op het punt van beginnen en Buitenveldert moet zich daarvoor klaarmaken. "Het lijkt me voor dat team ook niet fijn als ze tegen Legmeervogels moeten en een paar dagen later al voor de nacompetitie moeten aantreden. "

Het was verder toch nog een beetje feest bij Legmeervogels, want het kampioensfeest werd gevierd met artiesten en de uitreiking van de bekers.


Door redacteur Marco Koeleman