Last van angst of dwang? Kom erover praten.

Gevoelens van angst en dwang kunnen je leven behoorlijk ontregelen. Zo ernstig dat je je werk, vrienden en kennissen en soms zelfs familieleden kwijtraakt. Misschien ben je bang om de straat op te gaan, heb je smetvrees of loop je eindeloos te tobben en te malen? Je bent zeker niet de enige. In Nederland hebben zo’n anderhalf miljoen mensen last van angst- en dwangklachten.

Het kan heel erg opluchten om hierover te praten met mensen die precies begrijpen wat je voelt. Om je gevoelens te delen en ervaringen uit te wisselen.

De Angst Dwang en Fobie stichting helpt je daarbij. Over heel Nederland hebben we lotgenotengroepen bijeengebracht. Op 7 december 2020 start de Angst, Dwang en Fobie stichting in Amsterdam een nieuwe lotgenotengroep voor mensen met angst- en/of dwangklachten. De groep komt vijf avonden bij elkaar – 1 keer per maand – en wordt begeleid door getrainde ervaringsdeskundigen. 

Aarzel niet! Help jezelf, help anderen en meld je nu meteen aan.

Informatie en aanmelden: www.adfstichting.nl/lotgenotencontact;  
Tel: 0343-518080 of mail naar: lotgenotencontact@adfstichting.nl 

Is dit nog een stap te ver voor jou? Bel dan eerst eens met de telefonische hulpdienst van de ADF stichting. De hulpdienst staat iedere werkdag van maandag tot vrijdag, van 09.00 uur tot 13.30 uur, voor je klaar. Met een luisterend oor, met kennis van zaken. Tel: 0343 – 753 009.