Knight of the Guitar II met Jan Akkerman naar P60!

Het evenement vindt plaats op 11 januari 2019

 
Dankzij het grote succes bij vorige Knight of the Guitar shows krijgt de tour een vervolg! Op vrijdag 11 januari 2019 staat Knight of the Guitar ll in P60! Vijf van Nederlands beste gitaristen, met onder andere Jan Akkerman, delen op één avond het podium en bundelen hun krachten! Verwacht blues, soul, jazz en rock van het hoogste niveau!
 
Jan Akkerman kende grote successen met bands als The Hunters, Brainbox en Focus (wereldhits: Sylvia en Hocus Pocus). Hij is dan ook niet voor niets een van de meest gerespecteerde gitaristen in Nederland. Een tijd geleden kwam Jan Akkerman met het idee om jaarlijks rond zijn verjaardag een muzikaal evenement te organiseren met verschillende topmuzikanten. Zo kwam ook Knight Of The Guitar tot stand.
 
Jan Akkerman neemt een gevarieerd gezelschap aan gitaristen mee naar P60. John Hayes, Anton Goudsmit,  Ruben Hoeke en Leif de Leeuw zijn allemaal meester in hun eigen genre, maar springen ook geregeld over alle muzikale grenzen heen. John Hayes is vanaf 1990 betrokken bij Mother’s Finest. Mothers Finest scoorde een aantal wereldhits, waaronder ‘Baby Love’. Anton Goudsmit speelde in het kwartet van Eric Vloeimans en maakt al sinds de oprichting deel uit van Benjamin Hermans New Cool Collective.
 
Ruben Hoeke werkte samen met Jan Akkerman, Thé Lau en Wouter Planteijdt en werd zelfs gevraagd voor de begeleidingsband van ex-Rolling Stone Mick Taylor! Tot slot is daar Leif de Leeuw. Nog maar begin twintig, maar de Amersfoorter zwemt nu al in prijzen als beste bluesrockgitarist van de Benelux, beste band van Europa en gitaartalent van het jaar.
 
Meer informatie: http://www.p60.nl/agenda/2169  
Tickets:  https://www.ticketmaster.nl/event/226795?brand=nl_P60