Jeugdcarrousel is er weer op 22 november

Het evenement vindt plaats op 22 november 2023

Jeugdcaroussel, het kinder-radioprogramma op Rick FM, voor en door kinderen, is er woensdag 22 november weer met een nieuw programma.

Na de zes wekelijkse zomervakantie uitzendingen is het programma nu een keer per maand. 22 november en 20 december. Ook weer op woensdag van 18.00 tot 19.00 uur.

De vaste presentatie is in handen van Thijs, 11 jaar en Anna 8 jaar, van Basisschool De Springschans Uithoorn. Gast presentatoren zijn Lotte, Abel en Dylan.

Dit programma, ook voor volwassenen, is vanaf groep 6. Ze worden begeleid door Ria Tammer en Astrid van Zelst. Kees Hoogervorst doet de techniek.

Wat komt er allemaal in het programma?
Faye is bijna 9 jaar en dan mag ze gaan
Vloggen. Haar moeder Sonaiska heeft een Design Shop. Weet je niet wat dat is? Ze legt het in deze uitzending uit.

Je krijgt een lekker recept en leuke moppen. Er is ook weer een knutseltip van Astrid. In het programma is er ook leuke muziek die ze zelf uitzoeken en verzoeknummers.

Misschien wil je meedoen en iets te vertellen over je hobby, weet je een lekker bak of kookrecept? Of wil je meer weten over een bepaald beroep, heb je ideeën? Stuur dan een mailtje (of vraag het je ouders), naar: carrousel.rickfm@gmail.com
Vermeld je naam, leeftijd en wat je zou willen doen in dit nieuwe kinder-radioprogramma. Dan nodigen wij je uit om in onze radiostudio in De Kwakel te komen.

Volg jij de Facebookpagina Jeugdcarrousel Rickfm al?

Wil je de vorige uitzendingen terugluisteren? Check dan onze Podcastpagina. https://www.rickfm.nl/jeugd-carousel/content/item?1190114