Jazz aan de Amstel muzikale verrassing

Het evenement vindt plaats op 09 december 2018

Zondag 9 december zijn Phaedra Kwant, Brigitte de Boer en Herbert Jan Kaars Sijpesteijn tussen 15.30 en 17.30 speciaal te gast bij Jazz aan de Amstel. Onder leiding van singer/songwriter en presentatrice Shyla Zoet kunt u genieten van echte jazz standards, eigen songs, maar ook pop, soul en bewerkingen van bestaande nummers, in een ongedwongen ambiance.
Phaedra Kwant timmert als bassiste, zangeres, componiste en tekstdichteres aan de weg. Zij is een veelgevraagd freelance musicus in de pop-, jazz- en theaterwereld en werkte onder andere met Claudia de Breij, Veldhuis & Kemper, 3J's, Hans Vermeulen, Ellen ten Damme en Mike del Ferro. In 2016 werd Phaedra door de lezers van het blad 'De Gitarist' verkozen tot Beste Jazz/fusionbassist van de Benelux. Momenteel toert zij rond met de theatervoorstelling ‘The Story of George Michael’ featering Charly Luske.
 

Brigitte de Boer is een ras entertainer. Ze bespeelt al decennia de diverse podia in Nederland. Met haar prachtige stem, zichzelf begeleidend op de piano, weet de Boer als geen ander in te spelen op haar publiek. Al tijdens haar opleiding conservatorium lichte muziek aan het onderscheidde zij zich door haar talent: een samensmelting tussen stem en instrument en juist door deze bijzondere combinatie wist zij al jong haar definitieve positie in de muziekwereld af te dwingen. Brigitte speelt het liefst American songbook Jazz standards, Braziliaans en popmuziek.
Uw gastvrouw, presentatrice en zangeres Shyla Zoet, onder andere te horen in verschillende commercials op radio en televisie, werkte reeds met vele nationale en internationale artiesten samen. Onder haar eigen naam bracht zij het album ‘Come Listen to me’ uit en onder de naam Sweet & Co, de EP ‘Listen 2 me’. Aan de EP werkte onder andere Amerikaanse toetsenist David Garfield en saxofonist Eric Marienthal mee.
Ook tijdens dit 7e seizoen van Jazz aan de Amstel, nodigt Shyla elke 2e en 4e zondag van de maand verschillende artiesten uit binnen- en buitenland uit, om met haar te musiceren. 
Jazz aan de Amstel is een initiatief van Shyla Zoet en Sjiek aan de Amstel. Door de variatie van artiesten, muziekkeuze en prettige sfeer is het elke keer weer verrassend en zeer toegankelijk voor een breed publiek. 
9 december bestaat de band uit Brigitte de Boer (piano/zang), Phaedra Kwant (bas/zang), Olaf Keus (drums), Herbert Jan Kaars Sijpesteijn (sax)) en Shyla Zoet (zang/presentatie). 
Locatie: Sjiek aan de Amstel, Marktplein 11 Uithoorn tussen 15.30-17.30 uur. Entree 4 euro.