IVN Winterwandeling Nederhorst den Berg

Het evenement vindt plaats op 19 oktober 2019

Op zaterdag, 19 oktober organiseert IVN De Ronde Venen & Uithoorn de eerste van een reeks van 6 winterwandelingen. De wandeling start in Nederhorst den Berg. De wandelaars zullen de “berg”ontdekken, waaraan de plaats zijn naam ontleent. Over een schitterende graskade loopt de wandeling vervolgens een eind langs de Vecht. Onderweg valt er te genieten van het prachtige landschap en mooie vergezichten. Wat bloeit er nog? Of heeft de herfst nu daadwerkelijk zijn intrede gedaan. De route eindigt bij de Spiegelplas met petgaten en een veenmoerasbos.  

De wandeling is ongeveer 9 km. lang. We verzamelen op 19 oktober om 9:30 uur, op de parkeerplaats bij de begraafplaats in Wilnis aan de J. Enschedeweg. Vandaar vertrekken we met zo min mogelijk auto’s naar het startpunt in Nederhorst den Berg. De wandeling eindigt om ongeveer 12.30 uur. Tips voor onderweg: trek wandelschoenen aan en neem ook iets warms te drinken mee voor de korte ‘koffiestop’.

Aanmelden is niet nodig. Wilt u meteen bij het startpunt beginnen, neem dan contact op met Hans Tuinenburg, tel. 06-18 08 2328.

Voor info over IVN kunt u de website bezoeken: www.ivn.nl/afdeling/de-ronde-venen-uithoorn.