Introductiekorting nieuwe Flower Art Museum

Op 1 juli 2018  is het Flower Art Museum geopend, het eerste museum ter wereld dat volledig in het teken staat van bloemen en planten in de kunst. Het museum is gevestigd in de voormalige waterkelder van Aalsmeer tegenover de watertoren, voorheen de locatie van Galerie Sous-Terre.
Om u te laten kennismaken met het nieuwe museum, krijgen vrienden, donateurs en vrijwilligers van KCA 50% korting op de entreeprijs in de huidige tentoonstellingsperiode (t/m 30 september). Hierdoor betaalt u slechts 2,50 euro i.p.v. de normale entree van 5 euro.



In het Flower Art Museum staat de verbeelding van bloemen, planten en natuur in de hedendaagse kunst centraal. Er zijn veel schilderijen te zien, maar ook fotografie, beeldhouwkunst, glaswerk, keramiek en sieraden. Het gebouw heeft een binnenruimte van 1.000 vierkante meter en op het dak is een beeldentuin met uitzicht op de Westeinderplassen. Het museum laat werk zien van kunstenaars uit binnen- en buitenland en mikt ook op een breed publiek. Naast wisselende tentoonstellingen worden er o.a. workshops en concerten georganiseerd.Het museum is open van vrijdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Groepen kunnen ook op andere dagen een afspraak maken. Als u gebruik wilt maken van de introductiekorting, neem dan een printversie van deze mail mee en lever deze in bij de balie van het museum.
Tijdens de Kunstroute Aalsmeer  op zaterdag 15 en zondag 16 september a,.s. neemt het Flower Art Museum deel als locatie 17. Op deze data is het museum gratis te bezoeken.