Inschrijving Otterloop geopend

Het evenement vindt plaats van 10 september 2018 t/m 22 september 2018

Op 22 september organiseert Natuurmonumenten in samenwerking met Rotaryclub Nieuwkoop de 2de editie van de Otterloop: een wandeltocht voor jong en oud door het prachtige natuurgebied van Noorden en Nieuwkoop. Deelnemers komen op locaties die normaal gesloten niet toegankelijk zijn voor wandelaars. De inschrijving voor deze unieke wandeltocht is al geopend!
 
Vier wandelroutes
Wandelaars kunnen kiezen uit vier mooie routes van ± 6, 10, 15 en 25 kilometer. Speciaal voor dit evenement openen Natuurmonumenten en landeigenaren bijzondere gebieden en natuurschoon die anders verborgen blijven voor de wandelaar. De routes gaan door het veenweidegebied met unieke doorsteekjes en belevenissen. Compleet met het oversteken van boerensloten! Onderweg ontmoet je de boswachter die je alles over de otter en de Groene Jonker kan vertellen. De opbrengst van de wandeltocht komt mede ten goede aan een aantal lokale goede doelen en initiatieven.
 
 
 
______________________________ _____________

Praktische informatie
Afstanden:            ± 6, 10, 15 en 25 kilometer
Starttijd:                9.00 (25 km.), 9.15 (15 km.), 9.45 (10 km.) en 10.00 uur (6 km.). Voor elke afstand kun je starten tot 13.00 uur.
Startplaats:           Kampeerboerderij Koole, Hogedijk 6, 2431 AA Noorden (parkeergelegenheid is in de nabije omgeving beschikbaar).
Aanmelding:         Aanmelden, kosten en meer informatie www.otterloop.nl en www.natuurmonumenten.nl/ bcnieuwkoopseplassen