Inloopbijeenkomst over HOVASZ

Het evenement vindt plaats op 19 november 2019

Op dinsdag 19 november 2019 organiseert aannemer Dura Vermeer van 19.00 tot 21.00 uur een inloopbijeenkomst over project HOVASZ (hoogwaardige openbaarvervoerverbinding tussen Aalsmeer en Schiphol-Zuid). Omwonenden, ondernemers, weggebruikers en andere geïnteresseerden kunnen zich laten informeren over de plannen voor de aanleg van de hoogwaardige openbaar-vervoerverbinding en de herinrichting van de Burgemeester Kasteleinweg tussen Aalsmeer en Schiphol-Zuid. De provincie is samen met de gemeente Aalsmeer, Haarlemmermeer, Uithoorn en Vervoerregio Amsterdam ook aanwezig om vragen over HOVASZ te beantwoorden.

De bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis van Aalsmeer, aanmelden is niet nodig.

 

 

Datum: dinsdag 19 november 2019 Tijd: 19.00 – 21.00 uur

Locatie: Gemeentehuis Aalsmeer

Adres: Raadhuisplein 1 in Aalsmeer

 

Voorafgaand aan de aanleg van HOVASZ worden er vanaf begin 2020 voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd, zoals het verleggen van kabels en leidingen, het kappen van bomen en plaatsen van voorbelasting.

Medio 2020 start de aannemer met de werkzaamheden aan het begin- en eindpunt van het project, bij de kruising met de Fokkerweg in Haarlemmermeer en bij de kruisingen met de Zwarteweg en de Legmeerdijk. Vanaf deze locaties werkt de aannemer tijdens de uitvoering door naar het midden van het projectgebied, tot aan de Ophelialaan in Aalsmeer. De werkzaamheden zijn eind 2021 afgerond.

Tijdens de inloopbijeenkomst kan de aannemer u meer vertellen over de voorbereidende werkzaamheden, de werkzaamheden tijdens de aanleg van HOVASZ en de verschillende faseringen.

Meer informatie over het project HOVASZ, de werkzaamheden en de digitale nieuwsbrief kunt u vinden op de website: www.hovasz.nl of via de (nieuwe) HOVASZ-facebookpagina. Hebt u vragen of opmerkingen over HOV Aalsmeer - SchipholZuid? Stuur dan een e-mail naar hovasz@noord-holland.nl.