Informatieavond ziekenhuis Amstelveen over darmkanker

Het evenement vindt plaats op 27 juni 2019

Het behandelteam darmkanker van Ziekenhuis Amstelland verzorgt donderdag 27 juni om 19.30 uur, in samenwerking met revalidatiecentrum Reade, een interessante informatieavond.


Darmkanker is één van de meest voorkomende vormen van kanker. In 2018 kregen bijna 15.000 Nederlanders deze diagnose. Darmkanker komt vooral voor bij mensen vanaf 50 jaar, maar ook op jongere leeftijd kan dit voorkomen. Sinds een aantal jaren is het bevolkingsonderzoek in Nederland geïntroduceerd om het aantal sterfgevallen van darmkanker terug te dringen.

 

Tijdens de informatieavond geven een MDL-verpleegkundige, een MDL-arts, een chirurg, een internist oncoloog, een ergotherapeut en een revalidatiearts van Reade lezingen. Daarbij komen de screening, eventuele symptomen, behandeltraject en revalidatie uitgebreid aan bod.

U bent van harte welkom in de ontmoetingsruimte van Ziekenhuis Amstelland. Toegang, koffie en thee zijn gratis. Heeft u interesse? Meldt u zich dan aan via www.ziekenhuisamstelland.nl. De zaal is open om 19.00 uur.