Indeling bekercompetite bekend

AMSTELLAND - De KNVB publiceerde  de poule-indelingen van de districtsbeker. Voor de Aalsmeerse regioclubs weinig streekgebonden duels, in vergelijking met andere jaren is dat minder aantrekkelijk voor spelers en publiek.

Alleen in de poule van KDO zijn verschillende derby's, waaronder de wedstrijden tegen het Mijdrechtse Argon en CSW uit Wilnis. Tegelijkertijd voor de Kwakelaars een zware klus, want ze zijn ingedeeld met twee eerste klassers.

Tweedeklasser FC Aalsmeer treft in de poule alleen in Hillegom een team dat op een hoger (1A) niveau speelt. RKDES en het zondagteam van FC Aalsmeer, beiden derdeklasser, zijn ingedeeld met louter clubs uit de vierde klasse.

Als het tegenzit heeft RODA'23 een verre busrit voor de boeg, naar de kop van Noord-Holland tegen Kleine Sluis in Anna Paulowna. Fortuna Wormerveer (1A) is voor de Bovenkerkers op papier de sterkste tegenstander van de poule. Eersteklasser Legmeervogels heeft geloot tegen drie teams uit de tweede klasse: Maarssen,OSV en Vitesse'22 (Castricum)  

De wedstrijden starten in het weekend van 29/30 augustus. Onderling kunnen clubs wijzigingen in data of aanvangstijd aanbrengen.