Het Hoge Heemkoor zoekt nieuwe leden

Het evenement vindt plaats van 23 mei 2022 t/m 02 juni 2022

Hoera! Het Hoge Heemkoor mag weer zingen na de Corona-stop!

Het koor van het Hoge Heem komt iedere donderdagochtend om 10 uur bij elkaar om na de koffie te werken aan een programma van Nederlandstalige liedjes, voor het optreden op de laatste donderdag van de maand op de Verjaardagviering. Dat is iedere keer weer feest: er zijn taartjes, de jarigen van afgelopen maand worden toegezongen, en krijgen allemaal een roos. Het koor werkt ook mee aan zangmiddagen en Kerstvieringen in het huis. Het is een heel gezellige groep enthousiaste oudere Uithoornaars, vakkundig op piano begeleid door Harry Lichtendahl.

Na de gedwongen stop van meer dan 2 jaar vanwege Covod-19, moet het koor helaas enkele leden missen. Er wordt dus hard gezocht naar versterking! Zingt u graag, en houdt u van gezelligheid, kom dan eens  kijken (en meedoen). Er zijn geen kosten verbonden aan het koorlidmaatschap.

Wij starten weer op donderdag 2 juni, om 10 uur is er koffie in het restaurant van het Hoge Heem, daarna gaan we van half 11 tot half 12 aan het werk in een zaaltje van De Schutse, achter het Hoge Heem.

Wilt u meer weten? Bel dan Gerda Bronkhorst, 568709, of Anne Marie Odijk, 562198. Wij kijken naar u uit, u bent van harte welkom!