Het eerste sportcafé van de gemeente Uithoorn

Het evenement vindt plaats op 19 april 2021

UITHOORN - Op maandag 19 april start om 19.30 uur online het eerste het eerste Sportcafé in Uithoorn en De Kwakel. Het is de aftrap van een reeks actieve online bijeenkomsten waarin sportliefhebbers met elkaar in gesprek gaan en plannen maken over sport en bewegen in onze gemeente.

Corien Baijens (Samenwerking EerstelijnsZorg Uithoorn) vertelt over de resultaten van de MQ-scan, Wim Verlaan (AKU) over de plannen voor een veilige sportvereniging en Frank den Butter (Legmeervogels) over het binden en boeien van vrijwilligers. Ter inspiratie krijgen we een toelichting op de manier waarop de Gemeente Gouda het sportakkoord realiseert. Onder de bezielende leiding van Richard Engelfriet proberen we samen meer nuttige initiatieven voor Uithoorn te concretiseren

Iedereen kan deelnemen aan dit sportcafé, want de organisatoren zijn benieuwd naar ieders ervaringen en suggesties. Daar kunnen anderen altijd wat van leren. En wellicht kunnen ze je helpen met de realisatie van je ideeën. Door budget beschikbaar te stellen of hun netwerk in te zetten.

Stuur deze uitnodiging daarom door aan iedereen die mee kan helpen in het realiseren van een gezond sportklimaat in de gemeente Uithoorn. Bijvoorbeeld de bestuurders en vrijwilligers in je vereniging of je collega’s op school, welzijns- of gezondheidsinstelling.

Praktische informatie

Datum: Maandag 19 april 2021

Tijd: 19.30 - 21.00 uur

Nodig: PC/laptop/mobiele telefoon met goede internetverbinding en een mobiele telefoon om (anoniem) mee te kunnen doen aan polls en interactie tijdens het webinar

Aanmelden.
Kan tot en met 18 april via een mail aan erik.leus@uithoorn.nl. Je krijg een bevestiging per e-mail en een link voor het webinar.

Weet je niet zeker of je aanwezig kunt zijn? Geef je dan toch op, je kunt het webinar ook na afloop terugkijken (al kun je live natuurlijk beter deelnemen aan de interactie)