Harry Slinger met Drukwerk naar Poppodium P60

Het evenement vindt plaats op 15 mei 2020

Op vrijdag 15 mei komt Drukwerk² naar P60 met de 40 jaar Drukwerk- tour! De band, bekend van hits als 'Je Loog Tegen Mij' en 'Hee Amsterdam', is nieuw leven ingeblazen door Bram Slinger. Na een succesvolle comeback komt de band ook richting Amstelveen!

 

Drukwerk

Drukwerk is in 1978 opgericht. Onder leiding van Harry Slinger begon het allemaal met protestsongs tegen de sluiting van jeugdhonken in Amsterdam-Noord, atoomenergie en ondersteuning van krakers. Daarnaast bezingen ze de liefde op een eigen manier zoals in de hit ‘Je loog tegen mij’ en de liefde voor Mokum in ‘Hee Amsterdam’.

 

Comeback

Vijfendertig jaar na ‘Je loog tegen mij’ hebben vader Harry en zoon Bram Slinger het vuur weer opgestookt. "Pap, heb jij eigenlijk nog partituren van DRUKWERK uit de jaren 80?" Met deze vraag van Bram Slinger brak in de winter van 2012, 30 jaar na dato, een nieuw hoofdstuk aan voor DRUKWERK².

Want wat begon met de bedoeling dat Bram met zijn vrienden voor een gelegenheidsoptreden 'voor de gein' een aantal DRUKWERK-stukken zou spelen, eindigde in de opnamestudio waar vader en zoon met Drukwerk², de grote hits en eigen favorieten nieuw leven inbliezen.

 

Informatie & Tickets: www.p60.nl/15-05-2020/drukwerk