7 oktober Halloween Disco van Kids in the Mix

23 september 2023

7 oktober Halloween Disco van Kids in the Mix

UITHOORN - Voor alle kinderen in de leeftijd van 2 t/m 7 jaar en 8 t/m 12 jaar komt de leukste disco van Uithoorn en omstreken er weer aan! Op zaterdag 7 Oktober gaan we de interactieve gymzaal van De Kuyper weer omtoveren tot een gezellige en een beetje griezelige mini,-en kinderdisco in het thema Halloween. Trek je mooiste, gaafste, leukste, maar ook griezeligste outfit aan en kom ook gezellig meedansen en griezelen!  Er wordt natuurlijk de beste en bekende muziek gedraaid van o.a. TikTok, YouTube en de top 40, kijk voor meer info op: www.kidsinthemix.nl.

Minidisco, 2 t/m 7 jaar, 16.00 tot 17.30 uur.
Kinderdisco, 8 t/m 12 jaar, 19.00 tot 21.00 uur
De Kuyper is een grote moderne gymzaal en buurtkamer in het gebouw, Kuyperlaan 50, 1421 VS, Uithoorn.

Tickets: Voorverkoop € 6.00 bij ReadShop Uithoorn op winkelcentrum Zijdelwaard. Aan de deur € 7.50
All in tickets zijn te verkrijgen via de website: kidsinthemix.nl

Met de All-In ticket  (€ 12.50)ontvang je bij de ingang een kaart en stempels waarmee je onbeperkt limonade, een zakje chips en een zakje snoep kan halen, je kan ermee een (Glitter)tattoo* laten zetten die 3 tot 7 dagen blijft zitten en je krijgt bij de DJ een Gadget.

* Glittertattoo mits aanwezig, anders zal er iets anders leuks te doen zijn zoals bijvoorbeeld haarspray in UV kleur lichtgevend, make-up en/of plaktattoo’s. Of iets extra’s in thema, maar altijd iets leuks en gaafs.

Met een All-In ticket  heb je alles in 1 en is ideaal voor verjaardagsfeestjes of als u uw kind geen geld wenst mee te geven.

 
Bron: via Hans Busscher

Bewerkt voor Rick FM: Monique Musch

 

 

De Halloween disco van Kids in the Mix in Uithoorn is op zaterdag 7 Oktober in De Kuyper Uithoorn. Het adres is Kuyperlaan 50 in Uithoorn. De Kuyper is gelegen in het nieuwe gebouw (De Kuyper) achter basisschool Het Duet.