Grote kerstbeer nu te bewonderen in Amstelveen

AMSTELLAND - Verlichte berenparade strijkt neer in Stadshart Amstelveen in het kader van Amstlvn Twinkelt. 14 schitterende beren en uniek prentenboek zorgen voor magische beleving tijdens het shoppen in de wintermaanden.

Vanaf deze week t/m 9 januari staat Stadshart Amstelveen weer in het teken van Amstlvn Twinkelt. En dit jaar maakt de metershoge kerstbeer, die al 10 jaar tijdens de feestdagen op het Binnenhof te vinden is, plaats voor nieuw gezelschap: zijn familie.

In het centrum strijkt een heuse berenparade neer van 14 ‘schitterende’ beren met elk hun eigen beroep: van politie tot kok, van brandweer tot schoonmaker en van muzikant tot voetballer. De berenfamilie wordt aangevuld met vele andere dieren uit het dierenrijk. Daarnaast zijn ook alle winkels in de feestsferen om het winkelend publiek een extra magische beleving mee te geven, iets wat hoog in het vaandel staat bij het winkelcentrum. Ook is er dit seizoen een uniek prentenboek te koop, gebaseerd op de fonkelende figuren. In “Een beregoede nacht” neemt Amstelveen-mascotte Sammie het Zwijntje de hoofdrol voor zijn rekening. Sammie en de beren komen ’s nachts tot leven in het winkelcentrum en beleven bereleuke avonturen. Het unieke prentenboek is vanaf 22 november te koop voor €12,95. Per boek wordt er €7,50 gedoneerd aan Stichting KiKa, het goede doel waar Stadshart Amstelveen zich al jaren voor inzet. Het boek is te verkrijgen bij de receptie van Stadshart Amstelveen en bij Boekhandel Libris Venstra.

Voor meer informatie: www.stadshartamstelveen.nl