Expositie van Fotokring Uithoorn in Gemeentehuis

Het evenement vindt plaats van 28 april 2017 t/m 30 april 2017

Voor de tiende maal poseert de 45-jarige Fotokring Uithoorn in het Gemeentehuis. Het thema van de expositie is ‘contrast’. Alle soorten foto’s kwamen in de loop van de jaren naar voren: kleur versus zwart-wit,  natuur versus door de mens gemaakt, stilleven versus  beweging, landschap versus stadsfotografie, maar ook afbeeldingen met kleuren die elkaar versterken.
Ook is er veel contrast tussen de leden: kersverse leden en leden die al decennia lang elke twee weken tijdens de vaste kringavonden op dinsdagavond bijeen komen. Er zijn leden die veel aan nabewerking doen en leden die hun foto’s ‘puur’ tonen. Maar wat de leden bindt, is de interesse in fotografie en de resultaten van anderen bekijken en bespreken. En juist dat tilt de hobbyfotograaf tot een hoger niveau: leren van de ander en van de tips die je krijgt.
De expositie biedt veel variatie binnen het thema . Tot 1 mei kunt u tijdens de openingstijden van het gemeentehuis aan de Laan van Meerwijk de tentoonstelling gratis bezichtigen. Voor meer informatie over de Fotokring  Uithoorn kunt u kijken op fotokringuithoorn.nl.