evenementen in Aalsmeer zaterdag 27 juli

Het evenement vindt plaats op 27 juli 2019

Doe eens wat anders tijdens de zomervakantie. De laatste zaterdag van de maand, 27 Juli, gaat de  traditionele plantenveiling om 15:00 uur van start. U bent van harte welkom in de afmijnzaal van de Historische Tuin Aalsmeer. Beleef het koopproces vanaf de houten banken die uitkijken op de authentieke Jugenstil klok. De veilingmeester  geeft een inkijkje in zijn bijzondere wereld. In de gemoedelijke ontvangstruimte staat de koffie klaar. Uw entreekaartje geeft toegang tot de veiling.

Maar over het dorp Aalsmeer is natuurlijk veel meer te ontdekken! 

 

Je staat eigenlijk geen moment stil bij het feit, dat achter de gevels van diverse gebouwen een verhaal steekt. Daar kan zaterdag 27 juli a.s. verandering in komen: onder leiding van Jan van Veen loopt u op een andere manier door het dorp. Leuk om de verhalen uit voorbije tijden te horen en in het vervolg zult u met een andere blik Aalsmeer bekijken. De wandeling begint om 13:00 uur in de Historische Tuin, Praamplein 1 Aalsmeer 1431CV.

Deelname kost € 5,00 en een plaats reserveren kan via coordinator@historischetuinaalsmeer.nl  of door te bellen naar de Historische Tuin 0297-322562. Na de wandeling kunt u nog deelnemen aan de maandelijkse bloemen-en plantenveiling op de Tuin.