Ervaar het nieuwe seizoen op de Sport & Cultuurmarkt

Het evenement vindt plaats op 14 september 2019

AMSTELVEEN - Op zaterdag 14 september organiseert de Bibliotheek Amstelland aan het Stadsplein de ‘Amstelveense Sport & Cultuurmarkt’. Van 12.00 – 17.00 uur komen bezoekers er alles te weten over het sportieve en culturele aanbod voor het nieuwe seizoen.

Er is in Amstelveen ontzettend veel te doen op het gebied van Sport & Cultuur.

Op zaterdag 14 september brengt de Bibliotheek dit aanbod overzichtelijk bij elkaar op de ‘Amstelveense Sport & Cultuurmarkt’. Hier kunnen de bezoekers het aanbod ervaren door in gesprek te gaan met bevlogen docenten, trainers en medewerkers van bijna veertig sportverenigingen, cultuurinstellingen en muziekscholen.

 Naast de informatiemarkt zullen er ook twaalf organisaties optredens verzorgen omtrent hun aanbod voor het komende seizoen. Zo is er bijvoorbeeld een optreden van de ‘Kinder Musical Academie’, demonstreert ‘Intergrated Bootcamp’ hoe zij hun leden dagelijks tot het uiterste laten gaan en verzorgt ‘Studio Capoeira’ een spectaculaire demonstratie van deze Braziliaanse vechtdans. Om 13.00 uur bestijgt cabaretière Annick Boer het podium voor een voorproefje van haar voorstelling ‘Dat is goed gelukt’ die later dit jaar te zien is in Schouwburg Amstelveen.

 De Sport & Cultuurmarkt heeft als doel de inwoners van Amstelveen te inspireren en te motiveren om deel te nemen aan het culturele en sportieve leven in de gemeente. Door de directe kennismaking met de organisaties weten de bezoekers meteen of een bepaalde activiteit bij ze past en of een organisatie aan al hun wensen voldoet. De markt is ook een mooie gelegenheid om nieuwe ideeën op het gebied van Sport & Cultuur op te doen. Van schaakverenigingen tot aan muziek, theater en vechtsport er is echt voor iedereen iets te ontdekken.

 Voor een overzicht van de aanwezige organisaties en het complete programma van alle optredens kun je terecht op: https://www.debibliotheekamstelland.nl/sportcultuurmarkt


Praktische informatie:
Bibliotheek Amstelveen Stadsplein
Amstelveense Sport & Cultuurmarkt
zaterdag 14 september 12:00 – 17:00
Gratis toegang