Eek-A-Mouse brengt zonnige show in P60 Amstelveen

Het evenement vindt plaats op 08 december 2018

AMSTELVEEN - Buiten mag de kou dan zijn intrede hebben gedaan, de Jamaicaanse reggae – en dancehall specialist Eek-A-Mouse zorgt zaterdag 8 december voor wat welverdiende opwarming in P60.
 
Na zijn succesvolle optreden vorig jaar augustus is Eek terug met een spectaculaire show. Sinds begin jaren '80 – toen het Eek-virus zich razensnel over de wereld verspreidde – zit je bij de Jamaicaan goed voor een relaxed portie reggae. Met ongekende monsterhits als 'Ganja Smuggling', 'Wa-Do-Dem' en 'Sensee Party' maakte the mouse naam voor zichzelf en veroverde hij binnen no-time de harten van vele reggaefans. Met albums als ‘Black Cowboy’, ‘Wa-Do-Dem’ en ‘Eek-A-Speeka’ werd zijn naam definitief gevestigd.
 
Zijn unieke 'singjaying' stijl is kenmerkend voor de invloedrijke zanger, die ondanks zijn 60 jaar nog niks aan enthousiasme of energie heeft verloren. Op platengebied is het al even stil rondom Eek, maar zijn live shows zijn altijd een ervaring op zich. Bereid je voor op een zonovergoten show van deze onstuitbare hitmachine!
 
 

Zaterdag 8 december // zaal open 20:00 // aanvang 21:00 // vvk €22,50 // zaal €25
 
Meer informatie: https://www.p60.nl/agenda/2247
Tickets: https://www.ticketmaster.nl/event/229337?brand=nl_p60