Digitale prijsvraag winkelcentrum Zijdelwaard

Het evenement vindt plaats van 02 augustus 2021 t/m 29 augustus 2021

Kids, opgelet! Doe mee de gratis zomervakantie digitale speurtocht op winkelcentrum Zijdelwaard en win een fantastische prijs.

Yes, zomervakantie! Tijd om een heleboel leuke dingen te doen! Naar winkelcentrum Zijdelwaard gaan bijvoorbeeld. Saai?! Echt niet!

Tim en Lisa hebben op winkelcentrum Zijdelwaard een digitale speurtocht uitgezet voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Meedoen is gratis en je kunt het spel heel makkelijk op je mobiel spelen. Je beantwoordt vragen, lost puzzels en rebussen op en je moet goed uit je ogen kijken! De speurtocht duurt ongeveer een uur en slimme speurders kunnen mooie prijzen winnen!

Zo werkt het:
Ga naar een van de posters met START DIGITALE SPEURTOCHT en scan de QR-code, of surf naar https://zijdelwaard.webadventure.app/ en gebruik de key zijdelwaard. Je avontuur gaat nu vanzelf van start. Je kunt de speurtocht de hele zomervakantie doen.

Bij sommige vragen mag je om een aanwijzing vragen, maar let op, dat kost wel punten! De tien kinderen met de meeste goede antwoorden krijgen eind augustus een geweldige prijs. Bij een gelijke eindstand wordt er geloot en als je hebt gewonnen, ontvang je een e-mail.

Oké, waar wacht je nog op, let’s go! Ga gauw naar winkelcentrum Zijdelwaard en start je speurtocht!