Denkt u mee over een groene inpassing van de Uithoornlijn?

Het evenement vindt plaats van 26 januari 2021 t/m 16 februari 2021

UITHOORN - De komst van de nieuwe tramlijn heeft impact op de leefomgeving in Uithoorn. De aanleggers van de lijn realiseren zich dat groen in deomgeving belangrijk is, en behouden het liefst zoveel mogelijk bomen en andere natuur. Toch is het onvermijdelijk dat er groen verdwijnt voor de aanleg van de Uithoornlijn. Ze gaan graag met de inwoners in gesprek over de mogelijkheden om het verwijderde groen, binnen de vastgestelde kaders, te compenseren. Daarom organiseren ze speciale thematafels in januari en februari. Denkt u mee?

Thematafel groene inpassing
Op dinsdagavond 26 januari 2021 organiseren ze de eerste digitale thematafel. Dura Vermeer zal het voorlopige ontwerp van de Uithoornlijn toelichten. Ze horen tijdens deze bijeenkomst graag uw ideeën met betrekking tot het groen in uw omgeving. Op dinsdagavond 16 februari vindt een vervolgbijeenkomst plaats. Tijdens deze avond koppelt Dura Vermeer terug op welke manier uw ideeën zijn meegenomen in het ontwerp.

Data: 26 januari en 16 februari 2020
Tijd: 19.00-21.00 uur
Locatie: Online

Thematafel veiligheid
In het tweede kwartaal organiseren we een digitale thematafel over veiligheid: tijdens de bouw van de tramlijn én als de tram straks rijdt. Ook hierover horen we graag uw ideeën, Dura Vermeer neemt deze mee in de verdere uitwerking van de aanpak en het ontwerp. De exacte data van deze thematafel delen we in de loop van het eerste kwartaal. U kunt zich al aanmelden voor deze thematafel.



Aanmelden?
Wilt u deelnemen aan de digitale thematafels? Dan horen ze dat graag via 020-470 4070, info@uithoornlijn.nl of via een persoonlijk bericht via Facebook of Twitter. U ontvangt in januari meer informatie van de organisatoren. Heeft u zich al eerder aangemeld voor de thematafels? Dan hoeft u zich niet nogmaals aan te melden.