Cultuur tijdens corona-crises

UITHOORN - De uitbraak van het COVID-19-virus raakt ook de activiteiten van de Stichting Culturele Activiteiten Uithoorn (SCAU). De laatste twee voorstellingen van dit seizoen kunnen geen doorgang vinden. Het gaat om ‘De sneeuwstorm’ voor Hans Boland en Oleg Lysenko op 15 maart j.l. en het optreden van het Hexagon Ensemble op 19 april a.s. Voor artiesten en musici is dat extra triest, omdat hun bronnen van inkomsten opdrogen. De SCAU doet er alles aan om hen te steunen.

Nieuwe data  

Zo zijn er voor beide voorstellingen nieuwe data gevonden. Op zondag 14 juni a.s. – ijs en weder en corona dienende – zullen voordrachtskunstenaar Hans Boland en accordeonist Oleg Lysenko alsnog het korte verhaal ‘De sneeuwstorm’ van Poesjkin op geheel eigen wijze weergeven, in gesproken woord en muziek.

Het Hexagon Ensemble (vijf blazers en een pianist) geven acte de présence op zondag 20 september a.s. In het kader van het Beethovenjaar 2020 brengen zij het programma ‘Panorama Beethoven’ met muziek van Beethoven, Reicha, Schubert en Strauss in arrangementen van componist Micha Hamel. Noteer beide data alvast in uw agenda. Wanneer u al in het bezit bent van een abonnement of een losse kaart voor de oorspronkelijke data, dan hoeft u niets te doen.

Uw abonnement of losse kaart is gewoon geldig op de nieuwe datum.