Crashmuseum beide paasdagen geopend

Het evenement vindt plaats van 20 april 2019 t/m 22 april 2019

Aalsmeerderbrug, Proef de Linie  ! CRASH museum  beide Paasdagen open !
 

De Paasdagen vieren met een brunch, een boottocht en een bezoek aan twee interessante forten
 Het CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum’40-’45 gevestigd in het Fort bij Aalsmeer is op zondag 21 en maandag 22 april samen met het Zeilfort Kudelstaart start en eindpunt van boottochten tussen beide forten. Aangezien Het Fort bij Aalsmeer geen aanlegsteiger heeft en Restaurant Geoff’s wel, is het nuttige met het aangename verenigd.

Het Zeilfort Kudelstaart heeft het initiatief genomen om een bezoek aan één van de forten of beide forten te combineren met een vaartocht tussen beide forten, eventueel uit te breiden met een brunch buffet bij Restaurant Geoff’s, de buurman van CRASH. Voor meer informatie kijkt u op de site van Zeilfort Kudelstaart van restaurant Geoff’s of www.crash40-45.nl.

Deelnemers vanaf 11:00 uur starten met een bezoek aan CRASH gevolgd door een Paasbrunch bij Restaurant Geoff’s. Deze brunch kosten € 55,00 per persoon inclusief toegang tot het CRASH museum. Bezoekers kunnen bij Geoff’s ook terecht voor een kaartje voor de Pendeldienst Westeinderrondvaart naar Fort Kudelstaart kosten retour € 7,50. Natuurlijk ook in Fort Kudelstaart worden gestart en daarna naar het Fort bij Aalsmeer varen, dan afmeren bij Restaurant Geoff’s, daar genieten van de brunch en vervolgen het CRASH museum bezoeken.

Voor de reguliere bezoekers het  museum is op zaterdag, 1ste en 2de Paasdag geopend van 11:00 tot 16:00 uur en is gevestigd in het Fort bij Aalsmeer aan de Aalsmeerderdijk 460 in Aalsmeerderbrug (nabij Rijsenhout).

De toegang bedraagt € 5,00 voor volwassenen en € 2,00 voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Donateurs van de stichting en veteranen hebben gratis toegang.