CRASH opent op 6 juni, D-Day, de deuren van het museum weer  

Het evenement vindt plaats op 25 juli 2020

Aalsmeerderbrug -  Het CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum ’40-’45 is er klaar voor om haar deuren weer voor publiek te openen. Wij hebben de datum van 6 juni gekozen omdat samenvalt met een andere belangrijke historische datum, de datum waarop “Operation Overlord” 76 jaar geleden alweer, van start ging.

Wij kijken enorm uit naar de mogelijkheid om onze collectie weer aan het publiek te kunnen tonen. In de afgelopen weken is door onze vrijwilligers hard gewerkt aan een goede routering met eenrichtingsverkeer. Het moge duidelijk zijn dat wij ons strikt aan de regelgeving van de regering en het RIVM houden.

De ingang tot het museum is verplaatst naar een andere ruimte die de mogelijkheid geeft de route zodanig te maken dat bezoekers in een richting door het museum gaan en eenvoudig afstand kunnen houden van anderen. Tot onze spijt kunnen bij onze bezoekers niet rondleiden. Daarom krijgen de bezoekers bij de receptie het routeboekje “Op Ontdekking door het Museum” uitgereikt. Bij de verschillende objecten is het verhaal van dat object te lezen. Ook is bij verschillende objecten een kaart geplaatst met een QR-code. als die QR-code wordt gescand zal een PDF document op de telefoon worden gedownload met informatie over het betreffende object.

Omdat het aantal bezoekers dat wij maximaal tegelijkertijd mogen toelaten aan een maximum is gebonden moeten toegangskaartjes vooraf worden besteld. Er zijn drie tijd slots geregeld: van 11:00 tot 12:30 uur, van 13:00 tot 14:30 uur en van 14:30 tot 16:00.

Wij gaan voorlopig alleen op zaterdag en de tweede zondag van de maand open.

Wij zijn woensdag dus tot nader order gesloten.

Toegangskaarten kunnen worden gereserveerd door:

·        u op de website aan te melden op: https://www.crash40-45.nl/kaarten-reserveren/

·        te bellen naar 0297321408

Afrekenen kan uitsluitend per PIN betaling bij de kassa van het museum.
Geef de naam op waaronder u heeft gereserveerd en u kan afrekenen.