Buurtbeheer Legmeer trekt aan de bel

UITHOORN - Eind augustus constateerden buurbeheer Legmeer dat er bouwwerkzaamheden gestart waren langs de N201 op het bedrijventerrein. Ze hebben daarover navraag gedaan bij de gemeente Amstelveen en Uithoorn.
 
De gemeente Amstelveen was niet op de hoogte van deze activiteiten en naar later bleek was er ook geen vergunning voor afgegeven. De bouwwerkzaamheden zijn gelukkig 17 september per direct gestopt. Buurtbeheer Legmeer is benieuwd wat er nu verder gaat gebeuren. Voor bewoners aan de noordzijde van de wijk betekenen de hoge gebouwen een behoorlijke horizonvervuiling. Buurtbeheer Legmeer vindt dat deze horinzonvervuiling toch niet de bedoeling kan zijn.
 

Het is u mogelijk ook opgevallen dat er eind augustus bouwwerkzaamheden starten langs de N201 op het bedrijventerrein. Ik heb daarover navraag gedaan bij de gemeente Amstelveen en Uithoorn. De gemeente Amstelveen was niet op de hoogte van deze activiteiten en naar later bleek was er ook geen vergunning voor afgegeven. De bouwwerkzaamheden zijn gelukkig 17 september per direct gestopt. We zijn benieuwd wat er nu verder gaat gebeuren. Voor bewoners aan de noordzijde van de wijk betekenen de hoge gebouwen een behoorlijke horizonvervuiling. Dat kan toch niet de bedoeling zijn.