Bridgeclub De Legmeer.

Het evenement vindt plaats op 14 maart 2018

Met de derde avond zijn we pas halverwege deze ronde, zodat er nog van alles mogelijk is. Dit als “hard onder de riem” voor de minder bedeelden van deze avond!
 
In de A- lijn ging de winst deze keer naar Gerard van Beek & Rina de Jong die 63,10% scoorden. Ook Jan de Jong, voor deze maal met Agnes Kroes, blijft onverminderd hoog eindigen met nu 61,61%. Cees Bergkamp, nu weer in de bedoelde samenstelling met Ruud Lesmeister, trok met 55,95% de score op naar plek drie. Op vier kwamen Johan Le Febre & Wim Slijkoord met 54,76% en Janny Streng & Francis Terra sloten de top af met 54,17% als vijfde.
 
In de B- lijn een stunt van Tini Lotgerink & Jeanet Vermeij, die met 62,50% allen verbluft achter zich lieten, knap gedaan dames. Marianne & Huub Kamp haalden ook een zestiger op en werden zo met 60,42% tweede. Op drie eindigden Tini Geling & Jo Wevers met 58,33%, gevolgd door Sonja & Hans Selman en Cora de Vor & Bep de Jong die met 57,08 en 55,83% vierde en vijfde werden.
 
In de C- lijn werd door Anneke Houtkamp & Marianne Jonkers de hoogste score, 64,48%, van deze avond bereikt. Nu nog even volhouden dan gaat promotie vast wel lukken. Op twee met 58,02% weer Anneke & Bram van der Zeeuw, die zo dus ook een flinke stap in de goede richting deden. Gerda van Liemt & Els van Wijk blijven ook goed meedoen met 54,69% als derde. De promotie top lijkt zich hier al te formeren. Joke Morren ging een samenwerkingsverband aan met Evert Wevers en dat leverde een leuke 53,65% en vierde plaats op. Tom de Jonge & Herman Vermunicht deukten hun zelfvertrouwen weer wat uit door met 50,83% als vijfde paar door te komen.
 
Volgende keer beginnen we dus aan de tweede helft die een paar maal onderbroken wordt door de viertallen competitie. Is uw belangstelling nu gewekt, kom dan spelen bij Bridgeclub De Legmeer. Elke woensdagavond vanaf 19.45 uur in Dans & Partycentrum Colijn aan de Industrieweg 20 te Uithoorn. Voor verdere inlichtingen het secretariaat: e- mail gerdaschavemaker@live.nl, telefoon 06-83371540.