Bouw Thamenhof in Uithoorn bereikt het hoogste punt

UITHOORN - Op dinsdag 12 september is het hoogste punt bereikt bij de bouw van Thamenhof. De vlag werd gehesen op de top van de nieuwbouwappartementen die worden gebouwd tussen de Koningin Maximalaan en de Vuurlinie in Uithoorn.

Het project in Uithoorn bestaat uit 127 moderne nieuwbouwappartementen in drie gebouwen voor de sociale, middeldure en vrije sector verhuur. Het project bevat ook 2 koopwoningen. Het project wordt gebouwd door Van Wijnen. Newomij is de eigenaar van 115 huurwoningen.

In Thamenhof zal Newomij na de oplevering 115 moderne en duurzame nieuwbouwappartementen te huur aanbieden. Van alle appartementen – elk met een eigen balkon – zijn er 30 bestemd voor sociale huur, twee voor het middeldure huursegment en 83 voor de vrije sector. De woningen zijn er in varianten met één slaapkamer of twee slaapkamers. Het woonoppervlak van de appartementen varieert van 55 m² tot 100 m². De woningen zijn verdeeld over twee verschillende complexen en er zijn in totaal 85 beschikbare parkeerplekken.

Groen en perfect bereikbaar

Thamenhof ligt langs de Vuurlijn die hoort bij de beroemde Stelling van Amsterdam, UNESCO werelderfgoed. Het wordt een bijzonder woongebied direct grenzend aan het Groene Hart. De perfecte bereikbaarheid dankzij de nieuwe Uithoornlijn is ook een uniek pluspunt van Thamenhof. Vanaf het voorjaar van 2024 wordt de Uithoornlijn in gebruik genomen. Tramhalte Aan den Zoom is slechts een paar minuten wandelen vanaf Thamenhof en met de Uithoornlijn is Amsterdam snel bereikt.

Planning en verhuur

Naar verwachting worden de appartementen en woningen rond de zomer van 2024 opgeleverd en de verhuur start vanaf het eerste kwartaal van 2024. Belangstellenden voor de huurwoningen vinden meer informatie op www.hureninthamenhof.nl waar ze zich ook kunnen inschrijven voor de nieuwsbrief. Met vragen over de huurwoningen kunnen geïnteresseerden ook contact opnemen met Fris Woningmakelaars (nieuwbouw@fris.nl +31(0)20 30 177 15) of DWE Nieuwbouw Makelaars (info@dwe-nieuwbouw.nl +31(0)88 808 9000).

Bron: Ingezonden bericht - verwerkt voor Rick FM door Jan Tilburgs