Asfaltwerkzaamheden Vuurlijn

Het evenement vindt plaats van 16 augustus 2022 t/m 24 augustus 2022

De Vuurlijn vanaf de Ringdijk tot en met de kruising met de Noorddammerweg is op verschillende plekken slecht en heeft scheuren. Dit gedeelte wordt dit jaar opgeknapt. De werkzaamheden beginnen in de week van 15 augustus. Op 24 augustus om 07.00 uur is al het werk klaar.

 

Afsluiting
Tijdens de werkzaamheden is de Vuurlijn tussen de Ringdijk en de Noorddammerweg, inclusief de kruising Ringdijk – Noorddammerweg, afgesloten voor al het verkeer. Voor deze situatie worden er omleidingen ingesteld.

Het kruispunt Ringdijk-Vuurlijn wordt zo vaak en zo lang mogelijk opengehouden.
Afsluiting is noodzakelijk op 3 momenten, namelijk:

•     16 augustus, 10.00 - 11.00 uur: verwijderen bovenste asfaltlaag;

•     22 augustus, 07.00 - 11.00 uur: aanbrengen nieuwe bovenste asfaltlaag;

•     23 augustus, 07.00 uur tot 24 augustus 07.00 uur: aanbrengen/uitharden rode coating.

 

Op 16 en 22 augustus worden verkeersbegeleiders ingezet om het verkeer om te leiden. Voor de afsluiting van 23 op 24 augustus wordt voor al het verkeer een omleiding ingesteld. De brug over de Ringvaart is voor voetgangers en fietsers altijd bereikbaar via de Noorddammerweg en Stelling / Linie. Met de aanwonenden/ondernemers van de Vuurlijn ter hoogte van het project zijn afzonderlijke afspraken gemaakt voor hun bereikbaarheid.

 

Hoewel de werkzaamheden in de zomervakantie zijn gepland om overlast te beperken kunnen leveranciers en bezoekers aan het dorpscentrum van De Kwakel last ondervinden van de ingestelde omleiding. Alle informatie over de werkzaamheden vindt u op de website van de gemeente: uithoorn.nl/werkinuitvoering.