Art-house films in de Bieb Bios

Het evenement vindt plaats van 17 juli 2019 t/m 13 augustus 2019

Filmliefhebbers kunnen hun lol op deze zomer in Bibliotheek Amstelveen Stadsplein. De Bibliotheek tovert een ruimte om tot pop-up filmtheater en verwelkomt iedereen die z’n woensdag wil starten met een mooie Art-house film.

 

Het pop-up filmtheater is geopend op woensdag 3 en 17 juli en op woensdag 7 en 21 augustus. Voor elk van deze dagen selecteert de Bibliotheek een andere film. Welke film er vertoond wordt is tot aan de start een verrassing. Na afloop van iedere voorstelling wordt de film van die dag kort nabesproken. Kaartjes kopen voor deze bioscoop is niet nodig want de toegang is helemaal gratis.

Op elk van de bovengenoemde dagen draait er een film van 11:15 uur tot ongeveer 13:00 uur afhankelijk van de duur van de film. Naast het genieten van de mooiste films is dit ook een mooie kans om andere filmliefhebbers te ontmoeten. Let wel op dat je op tijd in de Bibliotheek aanwezig bent want het aantal plaatsen is beperkt. Meer informatie over de Bieb Bios en over andere zomeractiviteiten in de Bibliotheek vind je op: https://www.debibliotheekamstelland.nl

 

Praktische info:

Locatie: Bibliotheek Amstelveen Stadsplein
Bieb Bios: Art-house films
woensdag 3 en 17 juli & 7 en 21 augustus, van 11:15 tot 13:00 uur.
Gratis toegang.