Amsterdamse Bos Golftoernooi

Het evenement vindt plaats op 25 juni 2024

Op dinsdag 25 juni gaat het weer gebeuren, dan wordt de 12e editie van het AMSTERDAMSE BOS GOLF gehouden.

Dit unieke evenement wordt georganiseerd door de Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn en is inmiddels een begrip in de regio.

Wij mogen met recht spreken over een uniek evenement, want in menig opzicht wordt zelfs de meest doorgewinterde golfer hier geconfronteerd met een combinatie van omstandigheden en ervaringen die hem of haar voor altijd bij zullen blijven.

Aanmelden
Meld je aan voor het Amsterdamse Bos Golf Toernooi en steun daarmee de Stichting Beat Batten. De opbrengst van dit toernooi draagt bij aan het financieren van hoopgevend onderzoek naar de ziekte van Batten. Batten is een nu nog dodelijke stofwisselingsziekte die vooral kinderen treft.

Gelet op het unieke karakter en de sfeer is het Amsterdamse Bos Golf een prachtig netwerk evenement voor bedrijven. Bedrijven die met een team willen deelnemen, kunnen dit doen met een flight van 4 personen of als sponsor.

Diner
De verrassende verzorging gedurende de gehele dag en het diner en de drank zijn inbegrepen in de prijs van € 1.250,- (voor een flight van 4 personen). Deelname of sponsoring kan opgegeven worden via de website www.amsterdamsebosgolf.nl of door een email te verzenden aan info@amsterdamsebosgolf.nl