Amnesty Uithoorn actie groetenkaartje in december

Het evenement vindt plaats van 04 december 2022 t/m 08 december 2022

De Werkgroep Amnesty-Uithoorn verzorgt ieder jaar de verkoop van groetenkaarten die je kunt versturen naar mensen die in meestal erbarmelijke omstandigheden worden gevangen gehouden omdat ze strijden voor mensenrechten. Het zijn dus altijd onschuldige gevangenen. Dit jaar zijn er weer een aantal adressen waar kaarten naar verstuurd worden.

De kaarten worden met postzegel aangeboden voor €1,50 per stuk (dat zijn de kosten voor de postzegel).
Op deze ansichtkaarten staan naam en adres al vermeld. De beschrijving van de situatie waarin de geadresseerde zich bevindt wordt meegeleverd plus een aantal voorbeelden van de groet die u op de kaart kunt schrijven.


Via een e-mail naar Anja Brugman; abrugm@caiway.nl kunt u (voor 8 december) laten weten hoeveel kaarten u wilt ontvangen. Wilt u in uw mail het volgende aangeven: uw naam en adres, het aantal kaarten dat u wilt bestellen en of u de kaarten op 11 december af wil halen in de kerk (De Schutse/ De Burght/ De Kwakel) of dat u ze thuisbezorgd wil hebben in week 50.


Wij willen u vragen om de kosten voor de postzegel(s) voor 8 december over te maken op NL32TRIO0197666353 t.n.v. Amnesty 366 Uithoorn o.v.v. groetenkaarten. Wij begrijpen dat u op deze manier niet zelf de kaarten kunt uitzoeken. Wij zullen zorgen voor een evenredige verdeling van de bestelde kaarten naar de geadresseerden.

https://uithoorn.amnesty.nl/wat-doen-wij/