60'S radar XL

Het evenement vindt plaats op 27 juni 2024

YELLOWGREEN, BAZES, KASTEO & THE KRUUK

Deze avond nodigen wij vier acts uit die op P60’s Radar staan. Acts, die langzaam maar zeker uitgroeien tot sterren in hun veld, nemen tijdens dit evenement ons podium over om een fantastische show weg te geven. De acts die deze keer op P60’s Radar staan zijn: yellowgreen, Bazes, KASETO en The Kruuk!

Over yellowgreen
yellowgreen bestaat uit Samme en Marit die zelfstandig muziek schrijven, producen en uitbrengen. Als singer-songwriters delen zij via pakkende teksten hun ervaringen met liefde, vriendschap en opgroeien. Begeleid door gitaar, ukulele en piano creëren zij pop-ballads waar elke jongvolwassene zichzelf in kan herkennen.

Over Bazes
Zijn naam is Bas, en hij is een rapper gevestigd in Amsterdam. Zijn passie voor muziek begon toen hij de gitaar oppakte. Na een paar jaar trok rap ook zijn aandacht, en hij wilde graag een lied schrijven. Aanvankelijk verliep dat niet al te best. Hij probeerde gitaar te spelen terwijl hij rapte, maar dat liep helemaal vast. Toen zocht hij een willekeurige beat op internet, en plotseling viel alles op zijn plek. Hij was verbaasd over hoe het uitpakte en had de wens om dieper in het rapgenre te duiken. Hij deelde een paar covernummers op zijn Instagram-account.

Over KASETO
Indierock-kwartet KASETO vindt dat je het leven niet al te serieus moet nemen. Met 90’s rock als voornaamste inspiratiebron hebben zij het doel dat je danst. Hun sound? Scheurende rock gecombineerd met een eigen touch van energieke funk. Bestaande uit Vincent op drums, Stan op leadgitaar, Dante op basgitaar, en Thijs op ritmegitaar & vocalen. Ben je er klaar voor? OK, let’s dance!

Over The Kruuk
Geboren in Cruquius, rockend in Zwaanshoek: The Kruuk rockt het hele podium bij elkaar! De band bestaat uit vier vrienden die bij elkaar gekomen zijn om muziek te maken en mensen te entertainen. Trots op de muziek die ze schrijven, geïnspireerd door hun grote helden Bruce Springsteen, Oasis, Red Hot Chili Peppers en The Clash. De muziek van The Kruuk kenmerkt zich door funky basloopjes, scheurende gitaren, ritmische drumriffs en melodische zanglijnen.

Op donderdag 27 juni staan zijn live in P60 Amstelveen en jij kan daarbij zijn! Voor meer informatie en tickets, kijk op: p60.nl/2024/radar-jun

 

Bron: ingezonden bericht

Bewerkt voor Rick FM: Monique Musch