3e editie Winter Village in Stadshart Amstelveen

Het evenement vindt plaats van 17 december 2018 t/m 30 december 2018

Van 7 t/m 30 december 2018 wordt voor de 3e keer Winter Village in winkelcentrum Stadshart Amstelveen georganiseerd. Het Stadsplein in Stadshart Amstelveen wordt vier weken lang omgetoverd tot een winterwonderland. Met maar liefst 40 gezellige kerstmarktchalets, een divers aanbod aan ambachtelijke feestdagencadeaus, een lekkernijenplein met echte Duitse Schirmbar Carrousel, winterklassiekers als glühwein en chocolademelk én de bekende schaatsbaan met entertainment on ice zoals discoschaatsen en schaatslessen voor de allerkleinsten.
Op zaterdag 8 december opent Winter Village officieel haar spreekwoordelijke deuren met optredens van onder andere Monique Smit en Justin de Mari en Julia van Helvoirt, bekend van het tv-programma House of Talent. Ook zullen de jonge kunstschaatstalenten van KVM on Ice een spectaculaire demonstratie op het ijs geven. Voor meer informatie zie www.stadshartamstelveen.nl.
Datum: zaterdag 8 december 2018
Tijd: va. 13:30 uur
Locatie: Stadsplein, Stadshart Amstelveen, 1181 GE Amstelveen
 
 

Met Winter Village wordt het winkelcentrum van Stadshart Amstelveen vier weken lang omgetoverd tot een winters dorp. Bezoekers kunnen van vrijdag 7 t/m zondag 30 december struinen langs de 40 gezellige kerstmarktchalets, waar de ambachtelijke producten feestdagencadeaus bij uitstek zijn. De schaatsbaan is ook dit jaar het bruisende middelpunt van alle activiteiten. Schaatsers van alle leeftijden en niveaus zijn welkom. Zo worden er schaatslessen gegeven, zijn er speciale schaatsmomenten voor de allerkleinsten op dinsdagochtend tussen 09.00 uur en 11.00 uur en gaan de ijzers van de vloer bij het discoschaatsen. IJsprinsessen Anna en Elsa brengen de Winter Village traditiegetrouw ook weer een bezoekje op zondag 23 december vanaf 14.00 uur (gratis entree). Ook brengen de Minions dit jaar een bezoek op zaterdag 5 januari om 14.00 uur (gratis entree).

Winter Village Stadshart Amstelveen beschikt over een sfeervol ingerichte binnenbar waar men terecht kan voor winterklassiekers als warme chocolademelk en glühwein. Een nieuwe toevoeging is het lekkernijenplein met onder andere een echte Duitse Schirmbar Carrousel. Ook biedt restaurant Winter Village een menukaart met heerlijke winterse gerechten. Daarnaast is er een nostalgische carrousel, een zweefmolen, en enkele andere attracties. Ga voor meer informatie naar www.wintervillageamstelveen.nl.