34.114 euro voor Living Memories

Zaterdag deed RickFM mee aan de actiedag Let's Make Memories.

De hele dag was er in de studio's van Radio Aalsmeer een uitzending om geld in te zamelen voor blijvende herinneringen aan kinderen die gaan overlijden aan een ziekte.

Een samenwerkingsproject van de Stichting Living Memories met de omroepen RickFM, Radio Aalsmeer, RTVA, Meerradio en JammFM.

Iedereen kon acties organiseren, er was een grote spinningmarathon in De Waterlelie in Aalsmeer, een bootcamp en ook konden luisteraars platen aanvragen. 

Een derde van het opgehaalde bedrag werd bijeengebracht door de 8-jarige Dylan. Hij was de held van deze actiedag. Wekenlang was hij bezig met het ophalen van plastic flessen en het doen van allerlei klussen. Dylan is aan het einde van de dag gekroond tot kinderambassadeur van de Stichting Living Memories. 

Het was de tweede keer dat deze actiedag werd gehouden. Vorig jaar werd 13.000 euro opgehaald. De Stichting Living Memories uit Kudelstaart maakt kosteloos videoportretten van kinderen die gaan overlijden. Zodat de familie een blijvende herinnering krijgt.