33e Kooyman Polderloop verplaatst naar 12 september

Het evenement vindt plaats op 12 september 2021

DE KWAKEL- Al bijna anderhalf jaar moeten hardlopers wachten op hun eerste wedstrijdloop. Maar in de Kwakel kan er op DONDERDAG 12 SEPTEMBER weer in wedstrijdverband worden hard gelopen. Atletiek Klub Uithoorn / AKU en Feestcomité De Kwakel zijn blij dat de Kooyman Polderloop weer door kan gaan.

Vanaf vorig jaar maart zijn er door de coronamaatregelen geen loopevenementen in groepsverband meer gehouden en was het ook niet altijd makkelijk om georganiseerd te trainen. De laatste maanden is het door de versoepelingen steeds meer mogelijk om in groepsverband te trainen en AKU is ook weer gestart met een clinic, o.a. als voorbereiding op de 33e Kooyman Polderloop.
Wat er precies mogelijk is op12 SEPTEMBER is nu nog onduidelijk, maar, waarschijnlijk in enigszins aangepaste vorm, het gaat door!!

In verband met de nog geldende coronamaatregelen zal de organisatie van de loop op een aantal punten worden aangepast.

Programma
18.30 uur: 1.6 km. Specials G-run
19.00 uur: 1 km kidsrun t/m 11 jaar
19.15 uur: 4 km
20.00 uur: 10 km

De deelnemers lopen met een startnummer met aan de achterzijde een tijdregistratie chip, zodat alle tijden direct worden opgenomen en verwerkt.
I.v.m. coronamaatregelen kan uitsluitend worden vooringeschreven via www.inschrijven.nl. Na-inschrijven is helaas NIET mogelijk. Startnummers worden van te voren opgestuurd aan iedereen die zich heeft vooringeschreven.

Op de 10 kilometer zijn er prijzen voor de eerste 10 heren en de eerste 10 dames. Er zal geen officiele prijsuitreiking op een podium zijn, de prijzen worden nagestuurd.

Vooralsnog zullen er geen toeschouwes bij de start en op het evenemententerrein toegelaten worden.

Meer informatie; https://www.aku-uithoorn.nl/nieuws/33e-kooyman-polderloop-gaat-door/288/