26 mei 1.000e uitzending 'All That's Jazz' met Rolf Polak

Rolf Polak

Op 22 november 1999 schreef ik mijn sollicitatiebrief om (jazz)programmamaker te kunnen worden bij het toenmalige Radio RIK. Op 11 maart 2000 startte mijn 1e jazz-uitzending.In mijn bijna aangevangen 20e radiojaar (en tevens dan ook aan het einde van het Rick FM radiojaar), zal op 26 mei 2019 mijn 1.000e uitzending van 'All That's Jazz' uitgezonden gaan worden en ik heb besloten dat dit ook de laatste uitzending wordt. In een tijdsbestek van ruim 19 jaar, heb ik ook 15 jaren lang, naast mijn radio-uitzendingen,  met veel plezier als secretaris binnen het bestuur van Rick FM gefunctioneerd.
16 april a.s. hoop ik mijn 75e verjaardag te vieren en ik vind het inmiddels een mooie periode zo!
De productie van elke uitzending kost mij 3/4 dag en elke zondagavond besteed ik al vele jaren aan Rick FM en wil ik nu voor mijzelf en familie ter beschikking terug krijgen. Met zekere weemoed, vind ik het nu dus tijd worden om te stoppen bij onze mooie omroep en zullen de luisteraars hier ook, net als bij alle lokale- en landelijke omroepen, verstoken gaan worden van een professioneel opgezet jazz-radioprogramma.
Ook zal er, door mijn beslissing, een einde kunnen komen aan de jarenlange ondersteuning van Jan Könst, als mijn webmaster voor de jazzwebsite http://alljazz.rickfm.eu van 'All That's Jazz'. Ik ben Jan Könst erg veel dank verschuldigd voor dit prachtige werk dat hij, voor velen op de achtergrond, actief voor mij en Rick FM verricht heeft.
Rick FM dank ik voor de vele mooie jaren, die een heel belangrijke invloed op mijn functioneren en leven gegeven heeft en die ik daarom nooit zal vergeten


Rolf Polak