12-jarige jongen geschopt en geslagen in Mijdrecht

Afgelopen zondag 7 oktober is een 12-jarig jongetje mishandeld op de Amstelkade in Mijdrecht. De verdachte is nog spoorloos.
Het jochie was samen met zijn 11-jarige vriendje aan het spelen bij de tafeltennistafel op Camping De Kromme Mijdrecht. Toen zij terug naar huis  liepen schopten zij tegen een plastic paaltje. Een getuige zag dit gebeuren en in plaats van dat hij de jongens aansprak werd hij direct agressief. De man schopte het 12-jarige kind en sloeg deze vervolgens in het gezicht. De jongen raakte gewond en bloedde uit zijn mond. 
De ouders van het slachtoffertje en de politie zijn op zoek naar getuigen. Zij vragen met name drie dames die zijn gestopt om de jongen een zakdoek te geven zich te melden. Ook alle andere getuigen of mensen met meer informatie kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.
Singalement
De verdachte droeg volgens de jongens een klein model bril, reed op een wit met zwarte fiets welke twee fietstassen had. Verder was de man rond de 60 jaar en heeft hij grijs haar.