11 februari Open dag MFA de Scheg

Het evenement vindt plaats op 11 februari 2023

UITHOORN - MFA De Scheg is sinds de opening deze zomer volop in bedrijf. MFA staat voor multifunctionele accommodatie; er is dan ook van alles mogelijk in de sporthal annex buurtkamer, met huurruimten voor verenigingen en clubs. Er wordt gesport, gezongen en gedanst, vergaderd, gebridged en er worden cursussen gehouden,  bijvoorbeeld voor EHBO.

 De gemeente laat u graag het complete aanbod zien van MFA De Scheg en de (sport)verenigingen die erin huizen. Daarom is er op zaterdag 11 februari een open dag gepland voor jong en oud. De deuren van MFA DE Scheg aan de Arthur van Schendellaan 100A zijn die zaterdag open van 11.00 tot 15.00 uur. Er zijn onder meer gratis korte proeflessen om aan mee te doen, een rondleiding door de ruimtes van kinderopvang Solidoe en een repaircafé. Ook het Sportcafé en de Buurtkamer zijn open. Wie ideeën of wensen heeft voor activiteiten in de Buurtkamer kan die kwijt bij horecaondernemer Sven Russchen.

De toegang voor de open dag is gratis en aanmelden is niet nodig. Loop gewoon eens binnen!

 De nieuwbouw van MFA De Scheg is mogelijk gemaakt door cofinanciering van gemeente Uithoorn en Stichting Leefomgeving Schiphol.

 

Bron: Gemeente Uithoorn  -  Bewerkt door: Marga Kouw