09 NOV | CROSSROAD TRAIL @ P60 Amstelveen

20 september 2023

09 NOV | CROSSROAD TRAIL @ P60 Amstelveen

"BAD NEWS" ALBUM PRESENTATIE

Op donderdag 9 november 2023 komt het debuutalbum van Crossroad Trail, "Bad News", eindelijk uit. Deze zeskoppige band, met een krachtige rhythm sectie, twee getalenteerde gitaristen, een virtuoze toetsenist en de charismatische zangeres Nienke de Jong als frontvrouw, staat klaar om de harten van blues-liefhebbers te veroveren.

Crossroad Trail heeft een unieke benadering van blues, waarbij de krachtige gitaren de basis vormen, maar waarbij traditionele bluesstandaards worden getransformeerd in eigentijdse tracks. Hun eigen composities worden gekenmerkt door pakkende melodieën en aanstekelijke riffs. Geïnspireerd door iconen als Beth Hart, Samantha Fish en Eric Clapton, creëert Crossroad Trail een frisse en moderne interpretatie van blues op het kruispunt van blues, pop en rock.

Verwacht een avond vol soulvolle melodieën, meeslepende gitaarsolo's en teksten die je bijblijven. Zet 9 november 2023 dus in je agenda en bereid je voor op een heerlijke avond in P60, Amstelveen, met Crossroad Trail.

Op 9 november staan zij live op het podium van Poppodium P60 Amstelveen. Kaarten zijn beschikbaar via: p60.nl/crossroad-trail

 

Bron: ingezonden bericht

Bewerkt voor Rick FM: Monique Musch