Week van de Opvoeding 2017

Het evenement vindt plaats op 05 oktober 2017

Op donderdag 5 oktober organiseren MEE, Wegwijs en Videt in de Week van de Opvoeding een avond vol openbaringen. Als ouder of als professional kun jij op deze avond meer informatie inwinnen over SOVA-trainingen, Beelddenken en jongeren op social media. Ben jij erbij?
 

SOVA- Kind in Beeld
De ouder- en kindcoaches van stichting MEE geven jou meer inzicht in jouw invloed op de eigenwaarde en de sociale vaardigheden van jouw kind. Een interactieve avond, waarin je actief kennismaakt met oefeningen van de SOVA-training en je op ludieke wijze ontdekt wat jij overbrengt op jouw kind. Deze avond is voor ouders en professionals die met kinderen in aanraking komen in de leeftijd van 4 – 12 jaar. Aanmelden en/of meer informatie opvragen kan bij Marieke: m.van.groeningen@meeaz.nl

Beelddenken 
Jantien van Wegwijs Counselling en Coaching geeft een leerzame workshop over visueel ingestelde leerlingen binnen een talig onderwijssysteem. Tijdens deze lezing wordt er tevens een eenvoudige test gedaan om inzicht te geven in jouw eigen denkvoorkeur.  Een informatieve, ontspannen maar bovenal zinvolle avond voor iedereen die meer wil weten over visueel- en talig leren en werken.
Aanmelden en/of meer informatie opvragen kan bij Jantien: contact@wegwijscc.nl

Social media & Jongeren 
Jongeren zitten veel op hun mobiel… Maar wat doen ze eigenlijk? En waar schuilen de gevaren? Anita van StopLoverBoysNu neemt je mee in de sociale wereld van jongeren. Je wordt je bewust van de eventuele gevaren van social media en er is genoeg mogelijkheid om vragen te stellen. Een avond die interessant is voor zowel professionals als ouders die te maken hebben met jongeren.
Aanmelden en/of meer informatie opvragen kan bij marcella@videt-uithoorn.nl

Alle gratis workshops worden op één tijdstip gegeven, op één locatie. Aan jou de keuze welke workshop je gaat volgen. Algemene informatie:  
Donderdag 5 oktober 19.45 – 21.15 uur (inloop vanaf 19.30 uur) Johan de Wittlaan 83

MEE, Wegwijs Counselling en Coaching en Videt verwelkomen jou graag op donderdag 5 oktober. Bij de inloop zorgen wij voor een drankje en een hapje.