Veteranenwedstrijd bij UWTC

Zaterdag 21 april zijn onder prachtige weersomstandigheden wedstrijden van de veteranencompetitie verreden op het clubparcours van de UWTC op het sportpark Randhoorn. De wielrenners streden in de klasses voor 50+, 60+ en 69+. In totaal waren er 78 renners naar Uithoorn gekomen om te starten, met daarbij de UWTC renners Leen Blom, Ben de Bruin, Rene Oudshoorn, Louis Oude Elferink, John Tromp en Guus Zantingh.

Guus Zantingh uit Mijdrecht spurtte zich naar 3e plaats en Leen Blom kwam als 9e over de eindstreep.
Bij de 60+ veteranen finishte als 6e John Tromp en Ben de Bruin eindigde in het peloton.
Als laatste gingen de 50+ veteranen van start. De plaatselijke favoriet John Oudshoorn eindigde als 5e. Louis Oude Elferink finishte als 20e en Rene Oudshoorn kwam in het peloton over de finish.