Tweede Run for Kika in Amsterdamse Bos op 1 oktober 2017

Het evenement vindt plaats van 18 september 2017 t/m 01 oktober 2017

In het Amsterdamse Bos in Amsterdam vindt op 1 oktober de tweede editie van Run for KiKa plaats. Team Stijn loopt dit jaar ook mee. Het team bestaat uit vrienden en familie van de vijfjarige Stijn die vecht tegen leukemie. "Afgelopen jaar werd de diagnose acute lymfatische leukemie gesteld. Ons leven stortte in. Sindsdien staat alles in het teken van Stijns ziekte. Je probeert een zo normaal mogelijk leven te leiden, maar regelmatig word je met je neus op de feiten gedrukt. Na 5 maanden zijn wij weer begonnen met werken maar niks valt te plannen. Geen week loopt hetzelfde. Wij kijken machteloos toe hoe Stijn alle behandelingen moet ondergaan," vertelt Astrid, de moeder van Stijn. 
De ouders van Stijn roepen iedereen in Amsterdam en omgeving op in actie te komen voor KiKa. "Met Team Stijn willen wij onze zoon een hart onder de riem steken en geld ophalen voor een heel goed doel. Onderzoek naar kinderkanker kan écht verschil maken." 
Hardloopevenement voor KiKa vindt plaats op 1 oktober. Ren 5 of 10 kilometer als team of alleen. Voor de kinderen is er de KidsRun van 1 kilometer en tal van leuke activiteiten. Sponsor Team Stijn: www.runforkika.nl/team-stijn of doe zelf mee en ga naar www.runforkika.nl