Schilderen buiten de lijntjes

Het evenement vindt plaats van 11 april 2018 t/m 21 april 2018

Schilderen doe je meestal met kwasten en penselen. Om jezelf uit je comfortzone te halen en je creativiteit te prikkelen, ga je spelen en experimenteren met allerlei mogelijkheden om zonder kwasten te schilderen. Buiten de Lijntjes Kleuren! Je werkt laag over laag aan verschillende schilderijen tegelijk. Je onderzoekt de mogelijkheden van het gebruik van verschillende soorten verf in één schilderij. Je leert linosnedes en stempels maken om met symbolen te kunnen werken en structuren aan te brengen.
Schilderen, Voelen, Bewegen, Spelen, Experimenteren, Verwondering en Mindful bezig zijn, zijn onderdeel van elke les. Iedere les begint met het richten van de aandacht door middel van ontspanning. Vanuit de stilte kom je in verbinding met jezelf en het Schilder-PROCES. Ervaring gaat voor resultaat. En wie weet ontdek je ook nog elementen van een eigen Beeldentaal!
24 februari 2018 t/m 21 april 2018 | De cursus is begonnen, maar je kunt nog instromen, op zaterdagmiddag, maar ook op donderdagochtend en op maandagochtend. 
Atelier De Rode Draad, lokaal 6, Prinses Margrietlaan 86, Uithoorn.  paint@jokezonneveld.nl. 
+31206418680 / +31644850038