Rick FM Twitter feed
Over enkele minuten jouw verzoekplaat @Hitkelder met o.a. Cliff Richard, Dee-lite, The Cats, Grace Jones, Queen e.v… twitter.com/i/web/status/9…
leuk interview vanmorgen met roos van @duchenneheroes. straks alles over de vogelbeurs aalsmeer. Morgen op onze uitzending gemist.
Tot zondagavond kunt u nog uw verzoekplaat aanvragen voor maandag tussen 11-12 uur @Hitkelder ga naar… twitter.com/i/web/status/9…
Wegens onvoorzienbare omstandigheden is er vanavond geen uitzending van Buijten de Norm. Onze excuses!
Om 11 uur muziek @Hitkelder van o.a.The War Of drugs, Carpenters, Doors, Korgis,Dire Straits, Golden Earring en Ro… twitter.com/i/web/status/9…
Jouw verzoekplaat straks om 11 uur. Vandaag o.a. Daniel Sahuleka, Johnny cash, Maan, Hollies, Sting, Amy Winehouse.… twitter.com/i/web/status/9…
Jouw verzoekplaat straks om 11 uur. Vandaag o.a. Daniel Sahuleka, Johnny cash, Maan, Hollies, Sting, Amy Winehouse.… twitter.com/i/web/status/9…
bijna naar de studio toe gewaaid. We zijn er weer. Straks om 09.45 @kdodag met ineke hoogerwerf op @RadioRickFM
Namens Gavin van de social media wil ik iedereen bedanken voor vandaag. #Zijdelwaard was een groot succes! Bedankt!
Het event #Zijdelwaard is bijna voorbij, maar treur niet! Het is nog lang niet over! Vanaf 16.00 uur hoor je alle verzoekjes van vandaag!
Nog een kiekje vanuit #Zijdelwaard - Nu live, Clozup
Nu live muziek van Clozup tijdens het #Zijdelwaard live event van Rick FM!
De #Zijdelwaard stream lag er door problemen even uit. We zijn weer terug!
Ook Gavin van social media doet hard zijn best om het Rick FM #Zijdelwaard event goed te laten verlopen.
Er wordt ondertussen druk prijzen uitgereikt voor de #Zijdelwaard kleurplatenwedstrijd
D-Fine heeft ook de plek gekregen voor een pitch. #Zijdelwaard
D-Fine brengt iedereen naar binnen bij #Zijdelwaard
Je hoort D-Fine nu live op Rick FM vanuit winkelcentrum #Zijdelwaard
Swanet was er vandaag 2 keer met de ABCD. #Zijdelwaard is er weer een vrolijkere plek door.
Joke van Vliet is haar #Zijdelwaard Pitch aan het voeren

Rick FM in Zijdelwaard een groot succes

Na maanden van voorbereiding was het afgelopen zaterdag dan zo ver. Een grote groep vrijwilligers was vanaf 7.30 uur bezig met alle voorbereidingen voor de Live radio-uitzending.

Om 11.00 uur was de officiële opening op het grote podium op het evenementen plein.Burgemeester mevr. Oudshoorn vertelde presentator Hans Busscher over het belang van lokale radio in Uithoorn en de Kwakel. Marieke van der Wurff, voorzitter van de van de winkeliersvereniging presenteerde de komende activiteiten van het winkelcentrum.

Daarna startte het gevarieerde programma met natuurlijk veel muziek, informatie over Rick FM en de nieuwe programma’s, interviews met publiek, en winkeliers. Er werden veel verzoeknummers aangevraagd, met persoonlijke ingesproken boodschappen waren die vanaf 16.00 uur te horen op Rick FM in een speciale uitzending.

Artiesten
Op het podium waren er ieder uur Live artiesten uit Uithoorn. Kinderkoor Xing o.l.v. dirigente Marjolein Porton en begeleiding door gitarist Ron Schnater, zanger Tony XL, het leerlingenorkest van muziekvereniging KnA o.l.v. dirigent Gerhart Drijvers, Soul & Motownkoor D-F!NE o.l.v.  dirigente Julia Scepanovic en duo CloZup (Heidy Crooymans, zang en Rene Neijenhuis, gitaar. 

Verenigingen uit Uithoorn en de Kwakel;  Tavenu, VDO, EHBO, Fotokring Uithoorn en Stichting CREA presenteerden in een korte speech hun activiteiten op het podium.

Voor de kinderen was er een kleurplatenwedstrijd, de tekeningen konden vanaf 11.00 uur ingeleverd worden en ze mochten alvast een leuk prijsje uitzoeken. Een Jury o.l.v. wethouder mevr. Zijlstra beoordeelde de tekeningen om 15.00 uur was de uitreiking op het grote podium. In 4 leeftijd categorieën kregen de mooiste tekeningen een fantastische prijs.

Alle andere kinderen mochten daarna ook een prijs uitzoeken. Alle prijzen waren aangeboden door de winkeliers van het winkelcentrum Zijdelwaard.

Wil je meer foto's zien gemaakt tijdens onze uitzending, klik dan hier.


© 2017 - Rick FM | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)