Rick FM in Zijdelwaard een groot succes

Na maanden van voorbereiding was het afgelopen zaterdag dan zo ver. Een grote groep vrijwilligers was vanaf 7.30 uur bezig met alle voorbereidingen voor de Live radio-uitzending.

Om 11.00 uur was de officiële opening op het grote podium op het evenementen plein.Burgemeester mevr. Oudshoorn vertelde presentator Hans Busscher over het belang van lokale radio in Uithoorn en de Kwakel. Marieke van der Wurff, voorzitter van de van de winkeliersvereniging presenteerde de komende activiteiten van het winkelcentrum.

Daarna startte het gevarieerde programma met natuurlijk veel muziek, informatie over Rick FM en de nieuwe programma’s, interviews met publiek, en winkeliers. Er werden veel verzoeknummers aangevraagd, met persoonlijke ingesproken boodschappen waren die vanaf 16.00 uur te horen op Rick FM in een speciale uitzending.

Artiesten
Op het podium waren er ieder uur Live artiesten uit Uithoorn. Kinderkoor Xing o.l.v. dirigente Marjolein Porton en begeleiding door gitarist Ron Schnater, zanger Tony XL, het leerlingenorkest van muziekvereniging KnA o.l.v. dirigent Gerhart Drijvers, Soul & Motownkoor D-F!NE o.l.v.  dirigente Julia Scepanovic en duo CloZup (Heidy Crooymans, zang en Rene Neijenhuis, gitaar. 

Verenigingen uit Uithoorn en de Kwakel;  Tavenu, VDO, EHBO, Fotokring Uithoorn en Stichting CREA presenteerden in een korte speech hun activiteiten op het podium.

Voor de kinderen was er een kleurplatenwedstrijd, de tekeningen konden vanaf 11.00 uur ingeleverd worden en ze mochten alvast een leuk prijsje uitzoeken. Een Jury o.l.v. wethouder mevr. Zijlstra beoordeelde de tekeningen om 15.00 uur was de uitreiking op het grote podium. In 4 leeftijd categorieën kregen de mooiste tekeningen een fantastische prijs.

Alle andere kinderen mochten daarna ook een prijs uitzoeken. Alle prijzen waren aangeboden door de winkeliers van het winkelcentrum Zijdelwaard.

Wil je meer foto's zien gemaakt tijdens onze uitzending, klik dan hier.